Een aantal leden van de Vereniging WaterForce heeft zich verenigd in de Themagroep Geo-ICT

De leden van deze themagroep werken samen, oa. om zich gezamenlijk te profileren, en mogelijke opdrachtgevers te attenderen op zowel de Vereniging Waterforce, als op de deskundigheidsgebieden waar zij als zelfstandigen ondersteuning kunnen leveren.

Kennis delen
Onlangs werden twee webinars Kaarten maken met QGIS georganiseerd, waarin leden van de themagroep hun kennis deelden met andere Waterforce-leden.

Vragen vanuit de markt
Opdrachtgevers in de watersector geven steeds vaker aan dat zij graag willen werken met zelfstandigen in de Geo-ICT sector. De specifieke kennis, de inhoudelijke drive, oplossingsgerichtheid en flexibiliteit worden gewaardeerd. De Geo-ICT sector ontwikkelt zichzelf zeer snel en is in technologisch opzicht zeer complex. Geen enkele professional kan alles weten. Leden van de groep hebben al succesvol samengewerkt in het verleden om complexe trajecten tot een goed einde te brengen. Meer weten? zoek op expertises in de WaterForce Profielendatabase, of neem contact op met de Themagroep-coördinator via onderstaand mailadres.

Themagroep Geo-ICT, voordelen van samenwerking
In de Themagroep Geo-ICT hebben een aantal ervaren zelfstandigen daarom de krachten gebundeld en zijn in overleg beschikbaar. Zij zijn deskundig, ondernemend en onafhankelijk. Zij kennen elkaar, zijn flexibel beschikbaar en beschikken over een groot netwerk.

Zoekt u als opdrachtgever een deskundige met kennis van Geo-ICT? neem dan contact op met This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., coördinator van de WaterForce Themagroep Geo-ICT.

Go To Top