WaterForce film wint RIONED prijs!

De WaterForce film 'Van Rioollasten naar Rioollusten - visie op de waterketen' is een van de vier winnaars van de RIONED prijsvraag over het stedelijk waterbeheer van de toekomst.

De film geeft de visie van WaterForce op de riolering, en is gemaakt door een samenwerkingsverband van WaterForce-leden:

  • Marc Balemans (Tij.)
  • Bart van Eck (For Elements)
  • Erik van Grunsven (riolering en water)
  • Adrie Otte (Bioniers)
  • Michiel Schöller (Trion PuriTec Consulting & Engineering)
  • Willem van Starkenburg (Yuniko)

Bekijk de video: Van Rioollasten naar Rioollusten - Visie op de Waterketen

De prijzen van 1.000 euro zijn op 2 september 2015 uitgereikt tijdens de RIONED conferentie ‘Waar gaat het riool naartoe?'

Aanleiding voor de prijsvraag was de visie die Stichting RIONED wil opstellen over de het waterbeheer in de stad op de lange termijn. Veel maatregelen die nu worden genomen, zijn bedoeld om 50 tot 100 jaar mee te gaan. Wat kun je nu zeggen over deze tijdstermijn en wat zijn verantwoorde investeringen? Welke ontwikkelingen zijn er in het stedelijk waterbeheer? Wat wil de samenleving en wat wordt technisch mogelijk?

De prijsvraag en de conferentie zijn de eerste stappen naar een RIONED visiedocument dat onder meer besproken zal worden op de RIONEDdag op donderdag 4 februari 2016.

Contact intiatiefnemer Bart van Eck, For Elements, This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Lees ook het artikel in LAND & WATER: 
klik om te vergroten

 

   

Go To Top