2311 Kampina 1Voor de Najaars excursie en ALV waren we in Boxtel, met een prachtige en informatieve wandelexcursie in de Kampina. Aansluitend was er de ALV met een gezamenlijke maaltijd; de ALV kon ook online gevolgd worden. Het was weer een geslaagde dag! dinsdag 21 november 2023

2306 lustrum 1aWaterforce bestaat 10 jaar! Ons 2e lustrum hebben we gevierd op en langs de Grensmaas in Limburg en Maasmechelen (B). Douwe is nauw betrokken bij de herinrichting van het gebied, en gaf uitleg over het project tijdens een prachtige kanotocht en fietsexcursie. Lustrum-cie: Douwe Meijer, Rikje van de Weerd en Johan de Putter. Lees verder voor een foto-verslag!

logo nww broodfonds 2

NWW Broodfonds deelnemersmiddag op woensdag 14 juni, met een korte vergadering en een excursie op boerderij de Groote Voort in Lunteren. Als lid van WaterForce kun je je aansluiten bij het NWW Broodfonds, de alternatieve AOV voorziening. Belangstelling? er is weer ruimte voor enkele nieuwe deelnemers.

Voor de Voorjaars ALV op 18 april 2023 gingen we naar Reeuwijk, met een Turfvaartocht over de Reeuwijkse Plassen en uitleg over het veenweidegebied door Rienk Schaafsma. Het was weer een inspirerende bijeenkomst, lees verder voor de terugblik.

pexels najaarDe Najaars ALV en ledenbijeenkomst was op dinsdag 22 november in de oude Willem II Fabriek in Den Bosch. We bespraken oa de plannen voor volgend jaar en het komende lustrum: 10 jaar WaterForce! Twan Tiebosch praatte ons bij de droogteaanpak in Brabant en het recente adviesrapport. Het was weer een zeer geslaagde ledenbijeenkomst.

2022 SaeftingheVoor de Najaarsexcursie gingen we naar Zeeland: het Land Saeftinghe en de naastgelegen Hedwigepolder, met uitleg door oa Marc Balemans. Natuurlijk mét buitenexcursie en netwerkborrel, op vrijdagmiddag 16 sept 2022.

Go To Top