Programma en informatie volgt, maar noteer alvast de datum: dinsdag 24 november Najaars ALV en Ledenmiddag.

Tijdens de meeting op donderdagmiddag 29 oktober zullen experts en geïnteresseerden ideeën uitwisselen over kansen en mogelijkheden in de GEO-ICT wereld.

2020 fietsexcursie 3Op vrijdag 18 september gingen we op fietsexcursie naar de Leuvenumse beek bij Ermelo. Mooie gelegenheid om elkaar weer te ontmoeten, en we hadden prachtig zonnig weer. Ook leden van Broodfonds NWW en coöperatie Waterfocus waren uitgenodigd. Na de excursie was er een nazomerborrel en de mogelijkheid om gezamenlijk te eten.

cursus beken erfgoedCursus Beken en Erfgoed wordt gegeven als interactieve webinars, met een veldbijeenkomst in het Renkums beekdal. Organisator is de Erfgoedacademie, deelname is gratis. WaterForce-lid Johan de Putter verzorgt een van de 4 modules.

paardenbijter Schammer aug2019Voor de Zomerexcursie maakten we een 1,5 meter wandeling in De Schammer, een gebied met nieuwe natuur en waterberging bij Amersfoort, op vrijdagmiddag 19 juni 2020.

alv april 2020De Voorjaars ALV en ledenmiddag organiseerden we dit jaar online. Met een virtuele excursie naar de Binnenveldse Hooilanden, een zoom vergadering en een virtuele netwerkborrel; woensdag 22 april vanaf 15:30 uur.

Go To Top