vwf 2020De WaterForce Nieuwjaarborrel was gepland voor donderdag 16 januari 2020, maar is geannuleerd omdat teveel mensen verhinderd waren. In juni (ovb) zien we elkaar bij de zomerexcursie, graag tot dan!

Zomerborrel 2019Geslaagde Najaars ALV en Themamiddag Klimaatadaptatie, met bijdragen van Erik van Grunsven, Eva Eigenhuijsen en Twan Tiebosch; donderdag 21 november 2019 in Amersfoort.

heleco trainingenIn één dag de basiskennis van UAV-GC onder de knie, met voorbeelden uit de praktijk van de watersector. De training werd gegeven door Steven Bookelmann, met korting voor WaterForce-leden.

professionaliteitProfessioneel werken, wat is dat eigenlijk? Pakt iedereen dat op dezelfde manier aan? 'Benen op tafel' middag met Kees Blok en Peter Hoefsloot, op 7 november in Utrecht.

linkedinWaterprof organiseerde een LinkedIn training voor WaterForce-leden. "Vind je het lastig om nieuwe klanten te vinden? Gebruik LinkedIn voor 'Social selling', zodat klanten jou weten te vinden."

dss waterBenieuwd naar de ervaringen van een WASH expert in Bangladesh? Waarom ondersteunt VEI het DSS waterprogramma in Malawi en Bangladesh? Dit en meer stond op het programma van de DSS Water lunchbijeenkomst op 13 juni 2019.

Go To Top