logo vwf lustrumOp vrijdag 31 augustus 2018 was het dan zo ver: de dag waarop we als vereniging ons eerste lustrum vierden! We zijn die dag te gast bij Watergoed, centraal in het land bij Valburg in de Betuwe, en uiteraard aan het water.

WaterForce lustum 2018

's Middags was er een actief programma vanaf 15 uur, waarvoor we met kano's het water op gingen en met een IVN-gids het land eromheen hebben verkend. Uiteraard waren we op tijd terug voor borrel en eten.

Om 18 uur was de officiƫle opening van het feest. Er werd uitgebreid bijgepraat en teruggeblikt, en de vernieuwde website kwam officieel online. Kees Blok en Marc Balemans namen de aanwezigen mee langs 5 jaar WaterForce, en natuurlijk werd er ook een groepsfoto gemaakt, symbolisch op een brug over het water.

ocean soleEr was ook een goed doel gekozen: Flip-flop art. Dat zijn vrolijke olifanten, giraffes en armbanden gemaakt van gerecyclede teenslippers door de Keniaanse social enterprise Ocean Sole. Zij verzamelen en bewerken het plastic, en maken er mooie  - kleine en zeer grote - voorwerpen van, en voorkomen hiermee dat het plastic in het milieu belandt. Oa. in Nederland te koop, kijk op Nicmic.nl | collection en Ocean Sole voor het verhaal achter deze producten.

Een zeer geslaagd lustrumfeest!

5 jaar Vereniging WaterForce - Lustrumfeest!

  • datum: vrijdag 31 augustus 2018
  • tijd: vanaf 15 uur
  • locatie: Watergoed, Tielsestraat 129 in Valburg, zie www.watergoed.nl

Contact: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Go To Top