regiotafelWoon jij in Limburg, Brabant of Zeeland? of woon je elders, maar doe je werk voor klanten in deze regio? sluit je dan aan bij Regiotafel Zuid en kom naar de Netwerkmiddag op donderdag 5 juli 2018 in het Geniemuseum te Vught.

We waren te gast in het Geniemuseum en bij het Kenniscentrum van de Genie (ministerie van Defensie). Aansluitend was er een netwerkdiner aan de rand van de IJzeren Man. Deze dag was ook bedoeld voor collega ZP-ers die (nog) geen lid zijn van vWF, maar dat wel willen worden.

Programma

15:30 uur - Inloop en welkom, rondleiding Geniemuseum.

Het regiment genietroepen, water en zelfstandigen: wat hebben ze gemeen?
Zie ook Geniemuseum.nl

16:30 uur - start Regiotafel Zuid: wie is waar mee bezig? ontwikkelingen en (hulp)vragen inventariseren.

Projectpresentatie Water risk Training Expertise centre (WTEc), door majoor Aarnout Mijling: Het WTEc is een samenwerking tussen RWS, waterschappen en defensie op het gebied van waterveiligheid.

17:45 uur - verplaatsen naar de IJzeren Man
18:00 uur - netwerkdiner: gezamenlijke maaltijd, bijpraten en netwerken

Netwerkmiddag Regiotafel Zuid

  • datum: donderdag 5 juli 2018
  • tijd: 15:30 - 18:00 uur, met aansluitend netwerkdiner
  • locatie: Geniemuseum in Vught (Lunettenlaan 102, 5263 NT Vught)
  • kosten: 25 euro voor het diner
  • contact: Marc Balemans, This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Organisatie Regiotafel Zuid
Marc Balemans, Hans Slotboom, Jeroen Kessels en Marjolein Lemmens


Wat is een Regiotafel?
De Regiotafel is een bijeenkomst van WaterForce waarbij leden uit een bepaalde regio (geografisch bepaald) bijeen komen. Tijdens die bijeenkomst wisselen ze regio-specifieke informatie uit. Bijvoorbeeld ontwikkelingen bij een organisatie in die regio, nieuwe kansen, nieuwe medewerkers en natuurlijk ook waar iedereen nu aan de slag is. Er is zeker ook ruimte om met elkaar van gedachten te wisselen over jouw vragen, of het nu gaat over bedrijfsvoering of de inhoud.

En wat is Zuid?
Zuid omvat de Provincies Limburg, Brabant en Zeeland. Je kunt deelnemen als je zelf in één van die provincies woont en daar dus ook graag werkt. Of als je werk doet, of wilt doen, voor klanten in deze regio. Er is ook een Regiotafel Midden-Oost (Utrecht, Gelderland, Overijssel) en een Regiotafel Noord (Friesland, Groningen, Drenthe).
 

Go To Top