Maandag 16 april 2018 hielden we de jaarlijkse voorjaarsvergadering, met als thema 'Internationaal ondernemen' en vooraf een bijeenkomst van regio groep Midden-Oost.

Een deel van de WaterForce-leden werkt in het buitenland, anderen werken in Nederland, of combineren beide werkvelden. Hoe doe je dat, in het buitenland projecten uitvoeren? Wat komt erbij kijken, hoe kom je aan opdrachten, en wat leer je ervan voor opdrachten in Nederland?

Over de grens - internationaal ondernemen
We hebben mensen uitgenodigd die ons meenemen in de buitenlandse projecten business:

  • WaterForce-leden Bart van Eck, Willem van Starkenburg en Michiel Schöller vertelden over de projecten die zij in het buitenland uitvoeren.
  • Verder waren er korte video bijdragen van Johan Heymans, Steven Visser en Kees Blok, Waterforce-leden die nu in het buitenland zijn.
  • Liske Verheij (RVO) en Jan Heeger (Rode Kruis) vertelden over DSS Water en de inzet van water-experts voor noodhulp. DSS Water klussen worden regelmatig doorgestuurd via de mailinglijst, en enkele WaterForce-leden worden al binnen DSS Water ingezet. Wat moet je doen om hiervoor in aanmerking te komen?
    > Zie de Presentatie over DSS Water

Aanmelden voor het DRR Team / DSS Water
Aan de slag als expert voor het Dutch Risk Reduction Team (DRR-Team) of Dutch Surge Support (DSS water)? Beide programma’s zijn op zoek naar experts die hun kennis en expertise in willen zetten in het buitenland, om watergerelateerde problemen te helpen voorkomen of hulp te bieden in noodsituaties. Als je je aanmeldt worden jouw gegevens opgenomen in de pool van experts.
Zie DRR-team / DSS Water voor informatie en aanmelding.

ALV Ledenvergadering
Tijdens de ALV presenteerde voorzitter Marc Balemans een terugblik op 2017 en de plannen voor 2018.
> Zie Verenigings presentatie en Jaarplan 2018
> Login voor het ALV verslag april 2018, en het Financieel Jaaroverzicht 2017

Voorjaarsvergadering mei 2018

  • datum: maandag 16 april 2018
  • tijd: 16:00 - 18:00 uur, inloop vanaf 15:45 uur; netwerkborrel en gezamenlijk eten na afloop
  • locatie: Social Impact Factory / De Utrechter (Vredenburg 40 in Utrecht, vlakbij station CS)

Contact: Matty Nierop, This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Go To Top