De waterwereld is sterk aan het veranderen. Waterschappen, provincies en gemeenten zijn zich steeds meer aan het inrichten als regie-organisaties. Hierdoor gaan ze ook op een andere manier hun projecten managen en inkopen. 'Best Value' is daarbij een steeds vaker gebruikte wijze van aansturen en inkopen (prestatie-inkoop).

Grote kans dat je nu of in de nabije toekomst te maken krijgt met Best Value (Procurement).

Steven Bookelman organiseert via zijn bedrijf Heleco een training Best Value (Procurement), met korting voor WaterForce-leden. In deze twee-daagse training leer je de basiskennis over Best Value (Procurement). De training heeft veel aandacht voor de pijlers van Best Value en voor reflectie op inkoop en projectmanagement, en wordt gegeven door een gecertificeerde A(+) trainer uit de praktijk.

De Best Value training geeft je goed inzicht in het hoe, wat en waarom van Best Value. En geeft daarnaast ook inzicht in hoe je je als zelfstandige beter kunt onderscheiden in de (water-)markt, ook als Best Value niet wordt gebruikt. De training levert je het B-certificaat op, waarmee je kunt aantonen de basis van Best Value te beheersen.

Waterforce-leden kregen korting op de training van 31 januari - 1 februari 2018.

Training Best Value (B-certificering)

  • datum: 31 januari en 1 februari 2018
  • tijd: 9:00-21:00 (dag 1) en 9:00-16:30 (dag 2)
  • locatie: in Nijkerk

Informatie: Heleco | Training Best Value

 

Go To Top