pixabay water4Op schrikkeldag donderdag 29 februari organiseerden we een Schrikkelborrel in Utrecht, met een 'speeddate' om elkaar (nog) beter te leren kennen. Dat format is heel goed bevallen, dat gaan we zeker vaker doen!

Schrikkelborrel - donderdag 29 februari 2024

We spreken elkaar regelmatig tijdens oa excursies, maar hoe leuk om elkaar op deze manier ook eens beter te leren kennen in speeddate-rondes en te horen wat iemand drijft en doet!

Op 29 februari 2024 hebben we daarom in het centrum van Utrecht een zogenaamde ‘schrikkelborrel’ georganiseerd. Dit keer stond “elkaar beter leren kennen” centraal, in plaats van een inhoudelijk thema. Dat hebben we in de vorm gegoten van een speeddate: aan de hand van drie vragen hebben we met elkaar gedeeld waar we blij van worden, wat we voortaan willen vermijden en in welke richting we verder willen.

De gesprekken waren dermate geanimeerd dat niemand bedacht heeft om foto’s te nemen voor de website. Na afloop bleven de meesten om met een gezamenlijk diner af te sluiten, waar de gesprekken werden voortgezet.

Het format is goed bevallen, we gaan het in de toekomst zeker vaker inzetten.

Contact: mail Imke Leenen, This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

- - -
Meer activiteiten in 2024, voor zover al bekend:
- 19 april: ALV in de buurt van Nijmegen, met excursie olv Steven naar het Rivierpark
- 15 mei: tweede excursie naar blauwgraslanden van de Kampina, met boswachter Frans Kapteijns (zoals afgesproken bij ons vorig bezoek in het najaar)
- en ook: excursie naar de Markerwadden

 

Go To Top