pexels najaarDe Najaars ALV en ledenbijeenkomst was op dinsdag 22 november in de oude Willem II Fabriek in Den Bosch. We bespraken oa de plannen voor volgend jaar en het komende lustrum: 10 jaar WaterForce! Twan Tiebosch praatte ons bij de droogteaanpak in Brabant en het recente adviesrapport. Het was weer een zeer geslaagde ledenbijeenkomst.

Najaars ALV en ledenbijeenkomst 2022
dinsdag 22 nov 2022 | 15:00-18:00 uur | Den Bosch

PROGRAMMA en verslag

15:00 | Welkom

15:05 | Zonder water, geen later - presentatie door Twan Tiebosch (Waterforce-lid)

Twan nam ons mee in het droogte vraagstuk en het recente adviesrapport 'Zonder water geen later' van de commissie droogte (Brabant). Twan was hier nauw bij betrokken als ondersteuner van de adviescommissie. De commissie maakte onder meer gebruik van de inzichten uit het landelijke droogte-onderzoek, waar Gé van den Eertwegh (ook WaterForce-lid) bij betrokken was. Opvolging van het advies raakt aan de uitvoering van het Nationaal Programma Landelijk Gebied (NPLG) en de Omgevingswet. Zie ook Eindrapport adviescommissie Droogte
Twan kon ons meevoeren door het hele proces van de totstandkoming van dit advies en we hadden meteen een zeer geanimeerde discussie, waaruit ook weer duidelijk blijkt dat we allemaal waterspecialisten zijn en dat we met elkaar heel veel verschillende disciplines dekken, maar ook juist heel veel raakvlakken kennen. Mooi om te zien dat zoveel expertise in onze club aanwezig is.

2211 zonder water geen later
'Zonder water geen later'

16.15 | WaterForce - waar zijn we mee bezig?

We maakten een kort rondje langs de velden. Er kwam een veelvoud van mooie, interessante en gevarieerde projecten en bezigheden langs. Goed om zo inzicht te krijgen wat een ieder bezig houdt. Een aantal aanwezigen hebben een project of locatie dat mogelijk geschikt is voor een volgende excursie of een lezing (zie ook verslag ALV).

16:45 | Pauze

17:00 | ALV Statutair gedeelte, met oa bestuursverkiezing en installatie lustrumcommissie

Bestuur: Er zijn 2 nieuwe bestuursleden: Anja Derksen en Harry Boukes, welkom! Samen met Imke Leenen en Ingrid Meuwissen zullen zij het bestuur 2023 vormen. In de Voorjaars ALV zullen Hein Bouwmeester, Frank van Dien en Peter Paul Verbrugge afscheid nemen van het bestuur.

Lustrumcommissie: Rikje van de Weerd, Johan de Putter en Douwe Meijer gaan het lustrum organiseren, 10 jaar WaterForce in 2023!

Download: login voor Verslag ALV Ledenvergadering (nov 2022) en andere documenten op de ledensite.

18:00 | Afsluiting en gezamenlijk eten in de Verkade Fabriek

- - -
Contact

Imke Leenen, This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

Go To Top