Online Acquisitie Workshop voor leden van Waterforce en Waterfocus die internationaal (willen) werken via de EU. Informatieve avond door ervaren consultants, over EU Framework en Service contracten, CVs, fees en het nut van samenwerken, op donderdag 11 februari vanaf 19:30 uur.

Online Workshop Acquisitie Buitenland - EU Framework en Service contracten
do 11 feb 2021 | 19:30-22:00 | online

Vereniging Nedworc organiseerde onlangs een geslaagde acquisitie-workshop inzoomend op EU Framework en Service contracten. De workshop werd verzorgd door Sjaak de Boer en Albert van Dijk, Nedworc-leden met veel ervaring als EU-consultant.

De workshop biedt ook interessante aanknopingspunten voor leden van Vereniging Waterforce en Coöperatie Waterfocus die in het buitenland (willen) werken. Op donderdagavond 11 februari 2021 werd deze sessie herhaald, speciaal voor Waterforce en Waterfocus.

Er zijn twee presentaties en een discussie met de volgende onderwerpen:

  • Werken in EU Framework contracten (short term) - door Sjaak de Boer
  • Werken in EU Service contracten (long en short term) - door Albert van Dijk
  • Discussie: Wat kan Waterfocus, Waterforce en Nedworc betekenen voor succes?

Kernpunten: welke zijn winnende CVs? hoe komen jonge ZZP’ers aan de bak? aan welke fees mag/moet gedacht worden? vereniging - coöperatie - stichting, en een structuur van proactief samenwerken loont.

Contact
Jos Bonnemayer en Albert van Dijk, via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Zie ook Coöperatie Waterfocus en Vereniging NEDWORC

 

 

Go To Top