logo nww broodfondsOns NWW-Broodfonds organiseerde op woensdagavond 20 januari 2021 een online ALV via Zoom. Er zijn inmiddels 44 deelnemers. Meer weten? Belangstelling om ook Broodfonds-lid te worden? lees verder voor meer informatie.

Als lid van WaterForce kun je je aansluiten bij ons NWW Broodfonds, de alternatieve AOV voorziening.

Wat is een Broodfonds?
Een Broodfonds is een groep van 20-50 personen, georganiseerd als ‘schenkkring’, die fungeert als alternatieve arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV) voor ZP-ers en consultants. Het principe van deze schenkkring is dat een deelnemer bij langdurige ziekte een maandelijks bedrag geschonken krijgt van de overige deelnemers. Je betaalt geen premie, maar je stort een inleg op een eigen (geblokkeerde) rekening. Die rekeningen samen vormen een vangnet voor als iemand ziek wordt. De spelregels zijn vastgelegd in een reglement.

NWW Broodfonds is in 2014 opgericht voor en door leden van Vereniging Nedworc, Vereniging WaterForce en Coöperatie WaterFocus. Ook Ruimteschepper consultants hebben zich bij het NWW Broodfonds aangesloten. Zie NWW Broodfonds voor meer informatie.

NWW Broodfonds is opgericht naar het format van de BroodfondsMakers. Er zijn inmiddels 610 broodfondsen met samen ruim 27.000 deelnemers, en met nog meer broodfondsen in oprichting.

Contact en informatie
NWW Broodfonds: secretaris Berend ten Brinke, This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. (de opvolger van Aiso Vos)

 

Go To Top