professionaliteitProfessioneel werken, wat is dat eigenlijk? Pakt iedereen dat op dezelfde manier aan? 'Benen op tafel' middag met Kees Blok en Peter Hoefsloot, op 7 november in Utrecht.

Professionaliteit - Ben ik wel goed bezig?

"Ik wil mijn werk professioneel uitoefenen. Niet alleen omdat ik daarmee mijn klanten hoop te binden, maar vooral omdat het mij voldoening geeft een klus professioneel te klaren".

Maar wat is professionaliteit eigenlijk? Bestaat er een algemene deler, of vult eenieder dit op eigen manier in? En als er diverse opvattingen bestaan: Wat kan ik leren van andermans professionaliteit?

'Benen op tafel' sessie in Utrecht met Peter Hoefsloot en Kees Blok: "Een middag met weinig structuur en veel persoonlijke verhalen en verschillende visies op professionaliteit, om daar in ontspannen sfeer op door te vragen."

Na afloop zijn we samen nog wat gaan drinken en eten (het eten is voor eigen rekening).

Professionaliteit - Ben ik wel goed bezig?

  • datum: donderdag 7 november 2019
  • tijd: 15:00 tot 18:00 uur
  • locatie: Kargadoor, Oudegracht 36 in Utrecht
  • deelname: gratis; eten na afloop voor eigen rekening

Contact
Peter Hoefsloot, This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. en Kees Blok, This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. 

professionaliteit

Go To Top