kanalen1De Voorjaars ALV werd gehouden op maandagmiddag 15 april 2019 in Scherpenzeel, met vooraf twee sessies over Kanalen in Nederland en het gebruik van e-Learning.

15:30 uur - Inhoudelijk deel van de middag

Kanalen in Nederland - door Roger Raat
We startten de themamiddag met een interessante lezing door Roger Raat over een cultuurhistorisch thema: Kanalen in Nederland. Roger is sociaal geograaf en werkzaam bij de gemeente Scherpenzeel. Hij heeft een grote passie voor kanalen. 'Nederland heeft heel veel kanalen. Elk kanaal heeft een eigen boeiende geschiedenis en eigen karakteristieken.' Een voorproefje is te vinden op www.kanaleninnederland.nl

e-Learning voor Kennis en Kwaliteit - door Harry Boukes en Marijn Struik
Vanuit de WaterForce pijler Kennis en Kwaliteit (zie jaarplan) is de gedachte ontstaan om methoden van e-learning binnen de vereniging te gaan gebruiken voor kennisoverdracht. Harry en Marijn bespreken met ons de ideeën voor het gebruik van video's en webinars. Hoe kunnen we dit inzetten om oa praktische kennis te delen over bedrijfsvoeringszaken als verzekeringen, pensioen opbouwen en het starten als zzp-er? Zie presentatie (login)

17:15 uur - ALV Voorjaar 2019

Johan presenteert een terugblik op lustrumjaar 2018 en de plannen voor 2019 aan de hand van een verenigings presentatie (login).
Bestuurszaken: Het inhoudelijke en financiële jaarverslag worden gepresenteerd en akkoord bevonden. Guido gaat bij een waterschap werken en neemt afscheid als bestuurslid.
Download: login voor ALV agenda, Jaarplan 2019, Financieel verslag 2018 en ALV verslag nov 2018

18:30 uur - Borrel en gezamenlijk eten

Themamiddag & ALV Voorjaar 2019

  • datum: maandag 15 april 2019
  • tijd: 15:00 uur inloop; vanaf 15:30 uur: Themamiddag, ALV, borrel & gezamenlijk eten
  • locatie: Kulturhus De Breehoek in Scherpenzeel

Contact
Johan de Putter, This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Matty Nierop, This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.


Save the date - Zomerborrel op vrijdag 28 juni 2019
De zomerborrel is dit jaar bij La Trappe Brouwerij De Koningshoeve in Berkel-Enschot. Iemand van het waterschap geeft ons een rondleiding door de 'Living Machine' waar het proceswater gezuiverd wordt dat vrijkomt bij het bierbrouwen. Na afloop is er een bierproeverij in de brouwerij.


 

Go To Top