1901 vwfDonderdag 24 januari 2019 hielden we onze WaterForce Nieuwjaars bijeenkomst in de Kargadoor, Utrecht. Dit jaar was het een gezamenlijke bijeenkomst met collega-netwerken NWW Broodfonds en Coöperatie WaterFocus.

Gezamenlijke Nieuwjaars bijeenkomst 2019

De middag stond in het teken van kennismaking met collega-netwerken van zelfstandigen. Naast WaterForce, WaterFocus en het NWW Broodfonds, stelden ook Ruimteschepper en NEDWORC zich voor in een pitch. De deelnemers uit het NWW Broodfonds komen allemaal uit één van deze partijen, vandaar. Vervolgens ontdekten we onder begeleiding van onze moderator wat we van elkaar kunnen leren, en waar we elkaar kunnen versterken. 

Daarnaast was er natuurlijk volop gelegenheid om elkaar informeel bij te praten, en plannen en kansen voor 2019 te bespreken. Thema- en regiogroepen konden vooraf bijeen komen.

Wat heb jij geregeld bij arbeidsongeschiktheid? NWW Broodfonds presenteert tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst hun aanpak. Ze nodigt geïnteresseerden bovendien uit om haar Algemene Ledenvergadering bij te wonen, voorafgaand aan de nieuwjaarsbijeenkomst, aanvang 15:00 uur, zelfde locatie.

Gezamenlijke maaltijd met collega zelfstandigen - Aansluitend was er een gezamenlijke maaltijd bij een restaurant in de buurt.

Nieuwjaars bijeenkomst 2019

  • datum: donderdag 24 januari 2019
  • tijd: 16:30-19:00 uur Nieuwjaarsbijeenkomst en maaltijd; vooraf 15:00 uur Broodfonds
  • locatie: werfkelder van de Kargadoor, Oudegracht 36 in Utrecht

Contact
Matty Nierop, This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.


logo nww broodfondsNWW Broodfonds is een groep leden van WaterForce, WaterFocus, NEDWORC en Ruimteschepper, die samen een arbeidsongeschiktheidsvoorziening hebben volgens het concept van de Broodfondsen. Nieuwe deelnemers zijn altijd welkom. Voor informatie, contact Aiso Vos, This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. (secretaris NWW-Broodfonds).

 

Go To Top