ijsseldelta kampen 2Voor de nazomer excursie gaan we naar de IJsseldelta bij Kampen, waar Johan ons een rondleiding geeft in het Ruimte voor de Rivier project. We fietsen door de polder en eten daarna in Kampen. Ga je mee? vrijdag 17 september vanaf 15 uur.

BeerzeVoor de Zomerborrel zouden we naar de Kampina in Brabant gaan, met een excursie in een gebied dat door Natuurmonumenten wordt omgevormd van landbouw naar natte natuur. Met daarna natuurlijk onze zomerse netwerkborrel. Echter vanwege het verwachte onweer moest de zomerborrel uitgesteld worden.

advieskofferComplexe milieusystemen gaan begrijpen, samen met anderen, met inzet van modellen: hoe pak je dat aan? Webinar door Waterforce-lid Rikje van de Weerd, op woensdag 26 mei 2021.

GIS maps 2Na het geslaagde webinar ‘Kaarten maken met QGIS’ dat in januari werd georganiseerd door de WaterForce leden Pascal Weidema en Hein Bouwmeester, was er op 21 april een vervolg: 'Ervaringen met QGIS' tijdens een lunchmeeting via Zoom.

linkedinWaterforce, de vereniging voor zelfstandige waterprofessionals, gaat vanaf nu live op LinkedIn. Als je interesse hebt in Waterforce, join the group!

speenkruidDonderdag 15 april vanaf 15:30 uur hielden we de Voorjaars ALV & Ledenmiddag, online via Zoom, met een presentatie over PFAS in afvalwater door WaterForce-lid Anja Derksen.

Go To Top