2404 spiegelwaal nijmegenDe Voorjaars ALV is online, na de meivakanties; datum volgt binnenkort. Verder zijn er twee interessante excursies: op woensdag 15 mei gaan we naar de Kampina, als vervolg op de najaars-excursie. En in juni naar de Spiegelwaal in Nijmegen en stadseiland Veur-Lent, een bijzonder staaltje vakmanschap!

pixabay water4Op schrikkeldag donderdag 29 februari organiseerden we een Schrikkelborrel in Utrecht, met een 'speeddate' om elkaar (nog) beter te leren kennen. Dat format is heel goed bevallen, dat gaan we zeker vaker doen!

logo nww broodfonds 2NWW Broodfonds deelnemersvergadering, online op maandagavond 19 februari 2024. Als lid van WaterForce kun je je aansluiten bij het NWW Broodfonds, de alternatieve AOV voorziening. Belangstelling? Lees verder voor meer informatie.

2311 Kampina 1Voor de Najaars excursie en ALV waren we in Boxtel, met een prachtige en informatieve wandelexcursie in de Kampina. Aansluitend was er de ALV met een gezamenlijke maaltijd; de ALV kon ook online gevolgd worden. Het was weer een geslaagde dag! dinsdag 21 november 2023

2306 lustrum 1aWaterforce bestaat 10 jaar! Ons 2e lustrum hebben we gevierd op en langs de Grensmaas in Limburg en Maasmechelen (B). Douwe is nauw betrokken bij de herinrichting van het gebied, en gaf uitleg over het project tijdens een prachtige kanotocht en fietsexcursie. Lustrum-cie: Douwe Meijer, Rikje van de Weerd en Johan de Putter. Lees verder voor een foto-verslag!

logo nww broodfonds 2NWW Broodfonds deelnemersmiddag op woensdag 14 juni, met een korte vergadering en een excursie op boerderij de Groote Voort in Lunteren. Als lid van WaterForce kun je je aansluiten bij het NWW Broodfonds, de alternatieve AOV voorziening. Belangstelling? er is weer ruimte voor enkele nieuwe deelnemers.

Go To Top